Adressen Belangrijke zaken
Vacatures Bovenschoolse afspraken Voor vacatues bij Cardea Jeugdzorg of Proo Leiden verwijzen wij u graag naar :

SPECIAAL in het kwadraat!

OZC Orion 6-12 zoekt per 1-3-2021 een GROEPSLEERKRACHT voor 3 dagen per week (0,6 fte) in onze middenbouwgroep “Jupiter” (8 leerlingen).

 

Wie ben jij?

Jij hebt een stevige en stabiele persoonlijkheid, kan goed reflecteren en kan snel schakelen in onvoorziene situaties. Je kan goed omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag en je laat je niet snel van je stuk brengen.

Je weet creatief in te spelen op de individuele talenten en behoeften van kinderen en je hecht naast de intellectuele ontwikkeling van kinderen veel waarde aan hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

Je bent op je eigen unieke manier consequent en gestructureerd, want dat is waar onze leerlingen zoveel baat bij hebben.

Natuurlijk heb je een PABO-diploma en hopelijk ben je zelf ook een beetje speciaal.

 

Wie zijn wij?

OZC Orion is een zeer specialistische samenwerking tussen Speciaal Onderwijs (Proo Leiden-Leiderdorp) en Zorg (Cardea).

In de vier kleine (6 – 8 leerlingen) groepen wordt gewerkt aan alle schoolse vaardigheden en streven we naar het hanteerbaar maken van de gedragsproblematiek.

De aanpak van de leerkracht en de jeugdzorgwerker wordt altijd nauw op elkaar afgestemd. Onderwijs en Zorg zijn aanvullend en ondersteunend aan elkaar. Een kind heeft in onze onderwijs-zorggroepen te maken met slechts één pedagogisch klimaat, waarbinnen onderwijs- en behandel-activiteiten plaatsvinden. Medewerkers en ouders worden ondersteund door onze speciale school-gezin-begeleiders.

Bij onze leerlingen is meestal sprake van ernstige externaliserende gedrags- en/of psychiatrische problematiek vaak in combinatie met systeemproblematiek.

 

Wij bieden jou!

Een unieke kans om deel uit te maken van een hardwerkend  team om een passend aanbod te creëren voor onze speciale leerlingen in onze dubbel speciale organisatie. Het betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast en je valt onder de cao PO.

 

Meer weten?

Informatie nodig? Een vrijblijvend gesprek aanvragen? Of een schriftelijke sollicitatie (met CV) doen?

Neem zo snel mogelijk per mail contact op met Erik Siebel, directeur van OZC Orion, via directie@ozcorion.nl of kijk eens rond op www.ozc-orion.nl.

 

 

Vacatures
Voor vacatues bij Cardea Jeugdzorg of Proo Leiden verwijzen wij u graag naar :
Vacatures
Voor vacatues bij Cardea Jeugdzorg of Proo Leiden verwijzen wij u graag naar :
Vacatures
Voor vacatues bij Cardea Jeugdzorg of Proo Leiden verwijzen wij u graag naar :
Vacatures
Voor vacatues bij Cardea Jeugdzorg of Proo Leiden verwijzen wij u graag naar :